Arts i feminismes (2009)

FemArt2009_retrospectiva

La 15ena mostra d’art de dones organitzada per Ca la Dona es dirigeix a un ventall ampli de població per tal d’establir un treball actiu i d’intercanvi dins el món de l’art.

La comunicació i el diàleg entre dones especialistes i no coneixedores de l’art contemporani és una de les línies bàsiques de treball, juntament amb el desig de contribuir en l’evolució mental i social de la situació de la dona en la nostra societat.

Aquestes activitats de difusió i educació de la mostra són part imprescindible de l’actual desig del FEM ART d’ampliar el camp d’acció. Són una part molt important dins el programa general de la mostra que teniu a continuació.

Celebrem 15 anys. Aquest any, amb un nou format, concentrem activitats en un cap de setmana, del 22 al 24 de maig, ple d’art, accions, debats, festes i trobades.

A l’espai expositiu de la Casa Elizalde hi trobareu una selecció de les obres audiovisuals presentades en aquesta edició.

Des del 7 de maig podreu visitar a Ca la dona i a l’Espai Francesca Bonnemaison l’exposició de la retrospectiva de la Mostra, per commemorar aquests 15 anys de vida de la FEM ART, i de les obres de les artistes de la convocatòria anual.

  • Artistes seleccionades  (Per confirmar)

Eva Sánchez, Kerstin Vegelahn, Sandra March, Arume Calvo Barón, Virginia Pérez Pastor, CaCo productions, Neven Kapavic, Art al quadrat, Maite Travé, Rosaer Caminal, Lidia tamboleo, Carolina Rivera, Dual art, Maria Teresa Corrales, Daniela Ortiz de Cevallos, Lúa Coderch, Patrizia Lohan, Violeta Gomez, Marili Romero, Mónica Porta, Tony Azorín, Teresa Duran, Maria Romero, Janice de Piero, Ester Xargay, Laia Vaquer, MariJo Ribas, Lesley Yendell, rrose ® present.

  • Artistes de les activitats de la mostra EXTRA FEMART 2009 (Per confirmar)

(Accions) Gemma Pinedo, Les salonnières.

(Poesia) Petry Jimenez.

(Tallers) Montse Francés.

(Vídeoaccions) Roser Caminal, Claudia Prat Aparicio.

(Xerrades) Violeta Gomez, Blanca Gotor.

(Intervencions) Eva Sànchez.