PROJECTES

Si no et vols perdre cap activitat, subscriu-te a la nostra newsletter


Xarxa d’artistes

A FemArt volem auspiciar processos de sensibilitats i pensaments diferents, alternatius, crítics i transgressors i ho hem transmès i expandit mitjançant imatges insubmises i lectures visuals radicals i feministes. Per això fa 30 anys que teixim una xarxa d’artistes que traspassa fronteres i crea una contra-memòria front l’imaginari dominant caracteritzat per l’artista geni, europeu, heterosexual i blanc. El treball compartit, les exposicions col·lectives i l’intercanvi son el principal motor d’aquesta xarxa.


Mira Qué Freskis!

«Mira Qué Freskis» és el cicle de festes curades per FemArt en col·laboració amb L’Afluent  que es realitzen a la Sala Vol.


Muralistes

El projecte Muralistes convida a artistes (especialment artistes urbanes) a intervenir el mur d’entrada de Ca La Dona. Es tracta d’un espai d’intervenció efímer que cada trimestre acull el mural d’una artista diferent. Els murals es reculliran en forma de postals col·leccionables que es distribuiran des de Ca La Dona.


RAPàtrides

Un projecte audiovisual en col·laboració amb InsurRECtas, que convida a poetes, rapsodes i raperes dones, lesbianes i trans a improvitzar en el marc de les intervencions del projecte Muralistes.