Desig (2003)

desig

La Mostra d’Art de Dones FEM-ART celebra la seva novena edició aquest gener de 2003. El projecte, que neix el 1994 com un espai d’exposició i de promoció de l’art de dones entre les mateixes dones, ha anat prenent volada fins aconseguir consolidar-se en els principis que el van motivar. D’una banda, volem afavorir i potenciar un intercanvi entre les dones artistes i promocionar-ne les més joves i, de l’altra, facilitar una trobada de les dones amb l’art i un acostament de les avantguardes actuals a la realitat de les dones des d’una perspectiva de gènere.

Desig es una proposta que vol recollir algunes de les formes amb les que volem donar visibilitat el nostre desig sexual. Un desig que, en contínua evolució, trenca fronteres, ens afirma vitalment i ens representa una font de poder.

En aquesta nova edició hi participen una trentena d’artistes que exposen a l’espai de Ca la Dona, la llibreria Pròleg i el bar Valentina. A Ca la Dona també, com cada any, ens hi trobarem per assistir als actes i reflexionar sobre l’art: seran els dijous de del 16 de gener al 6 de febrer.

  • Artistes seleccionades 

Anna Anglès, Susana Ballesteros Gil, Ester Besolí, Rosa Bosch, Paula Fontecilla ChacónCarmen Jiménez García, Parimah KhataizadehAnna Ma López Isart, Pamela Martínez RodríguezNúria Rion Virgili, Eliana Solsona, María João Teixeira Moreno, Marta Darder, Evelyn de las AlasPatricia Pacho Casquet, Gema Pinedo de Pedro, Laia Rissech, Urna BairPaola Quevedo GarzónMarta Amonarriz Artano, Laia Carrasco Vila, Matilde Cortés, Rosa García Moreno, Eleodora NesuaTamara Kuselman, Meritxell Lucià Aznar, Aida Sánchez de Serdio Martín, Cruz Rivacoba, Glòria Cañet Estañol, Luz Broto Lema, Sandra Arnau Masdeu.