Gènere i identitat (1998)

Genere i identitat - 1998

Enguany celebrarem la cinquena edició de la mostra FEM ART, fet que consolida aquest projecte col·lectiu i alhora reivindicatiu per trencar la invisibilitat de les dones artistes.

També consolidem la dinàmica d’ampliació dels espais d’exposició i mantenim oberts, com a la darrera mostra, tres espais on podreu trobar les diferents obres de les artistes participants sota el títol global de «Gènere i identitat».

Des de diferents discursos, experiències, diciplines i tècniques artistiques les participants ens aniran descobrint l’art de dones i les múltiples identitats que el generen.

A més tot això ho farem en el marc del desè aniversari de Ca la Dona fet pel qual us convidem a participar activament al FEM ART’98 per tal d’ anar creant, totes juntes, espais fisics i simbòlics que ens ajudin a construir un món en femeni.

  • Artistes seleccionades 

Elisa Caro Vallespí, Eva Pacheco, Rosa Cortiella Campabadall, Núria Martinez i Seguer, Carme Porta Abad, Elisabeth Salvador Guillen, Ona Esteban, Lluisa Niubó, Herminia Esteva-Ollé

/ Les multimèdies

El grup Multimèdies sorgeix de la trobada de dones que estem treballant en el món de l’art des d’una perspectiva feminista i des de la necesitat d’accionar i reflexionar en aquest camp. Al grup conflueixen l’experiència del treball realitzat ja des del feminisme i en altres col·lectius. Els treballs realitzats amb aquests altres grups són un referent important a Multimèdies; ARTª, Mujeres creando, Agrias, De colores, formen part de nosoltres i nosoltres d’elles.

Estela Rodriguez, Anna Marín Galvez, Marta Vergonyós, Noe Agustí, Angie, Cristina Fonseca Pablos.