Les multimedias (1997)

Les multimedias - 97

Sota la premisa de reivindicar una vegada més el paper de les dones artistes, la Mostra FEM ART ’97, es presenta enguany amb un nou perfil per subratllar amb excreix el reconeixement i l’homenatge de la invisibitat de què són -som- objecte les artistes en la historia.

L`acte reivindicatiu s’estrena amb la posada en escena del col·lectiu MULTIMÈDIES, integrat per les participants que han donat forma a l’ exposició, estructurada amb diferents diciplines i tècniques artístiques d’ avantguarda. A més a més, presentaran per primer cop una obra col·lectiva, conseqüència d’ una interessant forma de treballar plegades en les análisis i l’ acció feminista de l’ art.

La força creativa y la vocació renovadora de la Mostra d’ art de dones FEM ART ’97 ha volgut trancar amb la dinàmica de limitar en un sol estai l’ exposició de les obres; per aquest motiu, s’ ha decidit ampliar l`itinerari del recorregut amb dos nous àmbits, fora de les instal·lacions de Ca la Dona: la llibreria Próleg i la nau de Banana Fáctory.

Per tot això i per què la mostra segueixi perseguint els mateixos objectius que la primera, alhora que anem dissenyant i consolidant les estratègies per aconsseguir-los, des de Ca la Dona us convidem a participar en aquesta manifestació que, com cada any , cerca una nova lectura del mutisme de les creadores plàstiques.

  • Artistes seleccionades 

Mireia Gascón Bordoy, Carme Porta Abad, Silvia Jauregui, Lorena Valldepérez, Eva Vazquez Abraham, Cristina Font i Cassanovas, Estela Rodriguez García, Helena Porta I Abad, Hellen Frankenthaler, Angela Gutierrez Rodriguez, Maithé Chansard, Alicia Gallego Garcia, Jo Spence, Gemma Rosique, Sybilla Merian, Pilar Cerdá, Victòria Barceló i Qués, Gina Pane, Johanna Matzur, Iolanda Clop i Aguilar, Marlene Vite León, Tatiana Maltaverne, Montserrat Monfort Catalan, Mª Josep Comellas i martin, Edith Garcia Lidon.