23/02 19h Inauguració de la Mostra FemArt 2023 «Resistències Fantasmes»

El proper dijous 23 de febrer inaugurem a Ca La Dona (C/Ripoll, 25) la Mostra FemArt 2023, dedicada a les resistències fantasmes: que no es veuen a simple vista, però que ens acompanyen sempre.

Les fantasmes, com les pràctiques artístiques ens aguaiten, ens persegueixen utilitzant llenguatges no sempre convencionals, reclamant la nostra atenció. Ens obliguen a suspendre les dinàmiques habituals de percepció i comprensió. Fan possible allò que semblava impossible. La resistència fantasma no és quelcom extern, sinó que és una part consubstancial a totes les corporalitats, fruit d’una energia díscola i creix en la dissidència, en racons carregats de malestar, propi i col·lectiu.

Amb els projectes de les artistes:

Charlotte Nordgren Sewell · Francisca Burgos · Daniela Valdez, Daniela Callejas Aristizabal, Lucia Pinzani · Daniela Efímera · Mònica Porta Domínguez · Anna Fando Morell · Creación Positiva (Lara M. Pascual, Azahara Fuentes, Irene C. Matamala) · Andie Puentes Fernández · Daianna Sierra Camacho · Noelia Maeso · Silvia M. Limiñana · Shetza Chicacausa · Lau López arts